Külpraktika

Külpraktika

Katari soft power és soft... teniszpálya

2013. január 03. - Marton Péter

Tavaly már írtam a "Qatar" jelen elcsúszott Tsongáról, mint apró foltról Katar és az évnyitó dohai tenisztorna becsületén - igazából ironikus modorban egyébként; a dohai az egyik kedvenc teniszversenyem.

Ezek után muszáj ezt az idei verseny friss fejleményeivel is kiegészítenem.

Ezúttal nem a Katar jellel adódtak problémák, hanem a pálya borításával, mely egy apró foltban felszakadt, miközben David Ferrer eleresztett onnét egy kétkezes fonákot... a ''Qatar" jel közvetlen közelében. Illusztráció alább, előbb képen, majd videón. Azt ugyanakkor előrebocsátom, hogy a katari soft power is profitálhat a pratfall hatásból, vagy valami olyasmiből - tenisztornát rendezni kiváló játékosokkal, és közben ilyen, apró botlásokat elszenvedni azért nem a legrosszabb dolog a világon.

Kép:

Qatar_SoftPowerFail3.jpg

Videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://kprax.blog.hu/api/trackback/id/tr34996408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása