HTML

Utolsó kommentek

Amiről itt szó van.

A téma: külpolitikai praktikák, praktikus külpolitikák. És ezek létrejöttének minden politikatudományi, gazdasági, társadalmi és emberi vonatkozása. Egyszóval a külpolitika-elemzés. A bejegyzések szerzői tartalmára vonatkozóan minden jog fenntartva. --------------------------------------- A blog gazdája, de nem az egyetlen szerzője, dr. Marton Péter a Budapesti Corvinus Egyetem tanára, korábban pedig dolgozott a Magyar Külügyi Intézetnél is.

Háttér

Általános felhasználási feltételek

2014.08.24. 19:27 :: Marton Péter

Három és fél éven át ilyesmire nem volt szükség...

A kommentekkel kapcsolatban innentől a következő általános moderálási elvek lépnek életbe:

1. Ha valaki az én szakmai munkásságomat illetően különféle indokolhatatlan vélelmezéseket fogalmaz meg ("a szerző a nyugati sajtóban olvasott csak a Közel-Keletről"), arra kimoderálás vár. A blogolást a szakmai tevékenységem áttekinthetősége végett csinálom, és a blogon magán a példaként idézett állítás abszurditására tengernyi példa található.

2. Akit tisztelettel felszólítok, hogy kevésbé terjengősen írjon, mivel kilométeres kommentekkel teszi olvashatatlanná a blogot számomra és más felhasználók számára, elvéve az értelmes vita lehetőségét, és a felszólításomnak nem tesz eleget, ugyancsak a kimoderálás lehetőségével néz szembe.

3. Az off-topic kommentelés általában nem támogatott. Eseti alapon, ha egy érdekesség vagy egy új fejlemény megosztása indokolttá teheti, elfogadott lehet, de természetesen a blog témájának, és az ehhez kapcsolódó érdeklődési körnek a figyelembe vételével. 

Címkék: szolgálati közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://kprax.blog.hu/api/trackback/id/tr376631737
Nincsenek hozzászólások.