Külpraktika

Külpraktika

Vasmadarak a tévében

2011. január 28. - Marton Péter

Hm, ez most az Index külföldi hírei közül kerül ide. A kínai állami tévé kis turpisságot követett el. A kínai légierőről szóló összeállításukban, miután egy J-10-es vadászgép az ott bemutatott felvételek egyikén kilő egy levegő-levegő rakétát, bevágtak egy pár kockát a felrobbanó célpontról - csakhogy az a pár kocka valójában a Tom Cruise-féle Top Gunból származott. Tessék megtekinteni, 1:10-nél elröppen a rakéta, 1:12-nél pedig - miután átrepült egy tér/idő kapun - az 1986-ra elkészült filmhez felhasznált felvételek készítése közben robban.

Exklúzív információ: azt hiszem, tudom, mi járhatott a kínai tévések fejében. Annyi szó esik mostanában a két óriás - a G-2-es formula sokak fejében felmerült már - rivalizálásáról, hogy ideje végre a hidegháborús analógiának tökéletesebben megfelelni! Ideje végre olyan filmet csinálni, amelyikben a kínai és az amerikai haderő összefog, és együtt zúzzák le... igazábólmindegyhogykit. A címe lehetne The 1st Sino-American Combined Task Force, és rendezhetné Robert Rodríguez. Hidegháborús illusztráció (Vasmadarak 2.):

A bejegyzés trackback címe:

https://kprax.blog.hu/api/trackback/id/tr292621426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása