Külpraktika

Külpraktika

The empowerers

2013. július 09. - Marton Péter

Én értem, hogy az afganisztáni helyzet nem túl rózsás alakulására tekintettel van egy kényszerű útkeresés, de az Atlantic Community oldalán egy ilyen kérdés, mint amilyet alább idézek onnét egy screenshot formájában, számomra a remény ellentétét fejezi ki.

Hogyan tudjuk mi, a transzatlanti közösség, "impávörölni", azaz - megpróbálva magyarul visszaadni ennek a lényegét - pozitív cselekvési szabadsággal felruházni, helyzetbe hozni, és ezzel egyidejűleg számunkra kedvező helyzet kialakításának aktív résztvevőivé tenni Gilgit-Baltisztán lakóit, azt kérdezi a bejegyzés szerzője, aki vélhetően nem azonos egyébként az ott belinkelt írás szerzőjével.

EmpowerGilgitBaltistan.jpg

Ha engem kérdeznek, remélem, az impávörölés mellé jut figyelem dzsendör méjnsztrímingre is, kellően kámprihensziv és szusztéjnebl eprócs kíséretében.

És hogy mire ezt a mondatot végigmondom, a tálibok fehér zászlót lengetnek valahol ott a hegyekben.

Meg hogy az illiszit csájníz tevékenység kizárása mellett is lehetséges Új Selyemutat építeni a térség fejlődő gazdaságainak és fejletlenebb térségeinek kölcsönösen és globálisan előnyös összekapcsolásával.

A bejegyzés trackback címe:

https://kprax.blog.hu/api/trackback/id/tr185396944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása