Külpraktika

Külpraktika

A blog sorsáról

2019. szeptember 29. - Marton Péter

Egy fontos bejelentés következik.

Ez a blog régen a saját blogomként működött (bár korábban is előfordultak itt vendégírók) – most viszont változások jönnek, és ezek természetesen a bloghoz kapcsolódóan működő Facebook-oldalt is érintik.

A téma ezen a felületen továbbra is a külpolitika marad, de teljes mértékben megnyílik a lehetőség mindazok számára, akik a Corvinus Egyetemen vagy a Corvinus Egyetemmel együttműködésben kutatnak és tanítanak, hogy itt elmondhassák kapcsolódó gondolataikat. Különösen érvényes ez a BCE Nemzetközi Tanulmányok Intézetének oktatóira és kutatóira, valamint tehetséges diákjaira.

Fontos szem előtt tartani, hogy az alapvető cél nem az, hogy napi szinten kommentáljuk a világban zajló eseményeket, hanem hogy az akadémiai világhoz illő módon ennél messzebbre, mélyebbre tekintsünk, és valóban új dolgokra hívjuk fel a figyelmet, új felvetések megfogalmazása mellett.

A sértő, nem a témába vágó, az intellektuális gondolkodás komplexitását nélkülöző, illetve különféle embercsoportok ellen hangulatot keltő tartalmú kommentelésnek nem kívánunk teret adni, és ezért előmoderációt alkalmazunk – örömmel folytatunk viszont értelmes eszmecserét a világpolitika meghatározó kérdéseiről minden arra kész féllel.

További leszögezni való, hogy ez a fórum nem valamiféle hivatalos intézményi felület. Az itt megjelenő szerzők egytől egyig a saját nevükben írnak és gondolkodnak. Saját maguk felelnek a közölt szövegek minőségéért is egyben.

Maradva a világra nyitott, valódi kérdéseket feltenni kész olvasók szolgálatában, immár nem a blog kizárólagos gazdájaként:

Marton Péter

Egyetemi docens

Nemzetközi Tanulmányok Intézet

Budapesti Corvinus Egyetem

A bejegyzés trackback címe:

https://kprax.blog.hu/api/trackback/id/tr6515182422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása