Külpraktika

Külpraktika

Ügyes: Kazahsztán jól célzott reklámja az Egyesült Államokban

2013. január 02. - Marton Péter

photo5-e1326730932702.jpg_225x300

Az első 2013-as pószt ennyi lesz hirtelenjében. Kazahsztán Nagykövetsége tavaly megtalálta a módját, hogy feltűnjön az egyébként éppen ma záruló 112. Kongresszus kézikönyvében, a 2012-es kiadás belső oldalán. Pontosabban nem is annyira a módszer volt az ügyes - megérdeklődték, mennyibe kerülne a füzetben szerepelni -, mint inkább az ötlet, hogy éppen ezen a felületen jelenjenek meg, elérve lobbistákat, turistákat, hivatalsegédeket, tán még képviselőket is.

(Joshua Foustnak a Registanon igaza lehet, keletkezhet a kazah nyilvános diplomácia fogyasztóiban némi kognitív disszonancia arculat és valóság feszültségektől nem mentes viszonyára tekintettel, ám az ügyes külpraktika akkor is az, ami.)

Na jó, bónusznak bevágom ide még a washingtoni kazah nagykövetség képét is - a nyáron mentem el előtte, akkor készítettem.

Kazah3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kprax.blog.hu/api/trackback/id/tr424991726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása