Külpraktika

Külpraktika

Eközben, a teheráni brit nagykövetségnél

2011. november 30. - Marton Péter

1829-ben az orosz nagykövetséget szedték szét az akkori Perzsiában. Azóta voltak közben problémák az amerikai nagykövetség körül is, mint ismeretes. Most pedig a brit nagykövetség vált a harag célpontjává.

Ez a cikk jól összegzi, hogy most miért pont a brit nagykövetség lett célpont, úgyhogy én nem is állnék neki ezt elemezgetni ebben a pósztban. Inkább megint egy általában társadalomtudományos típusú megnyilvánulás ez részemről. Kommentem lényege, hogy változnak az idők: érdemes megfigyelni az általam kiemelt képrészleten a cellph portrait műfajában jeleskedő teheráni tüntetőt.

Ilyen biztosan nem volt 1829-ben.

 

 

 

 

 

És persze ilyen sem, mint ami alább látható: a Ponyvaregény népszerűsége akkor még erősen korlátozott lehetett. Most viszont éppen belőle lett az egyik sietve elhurcolt zsákmány:

A bejegyzés trackback címe:

https://kprax.blog.hu/api/trackback/id/tr873427210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása